Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İçişleri bakanı açıkladı..Bursa’da “Terkinler Çetesi” çökertildi

Bursa merkezli 4 ilde jandarma komutanlığı ekiplerince “Terkinler Çetesi”ne yönelik düzenlenen operasyonda 35 şüpheli gözaltına alındı.

Bursa merkezli 4 ilde

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnegöl’de faaliyet gösteren “Terkinler Çetesi”nin çökertildiğini, suç örgütü lideri de dahil 35 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Yerlikaya yaptığı açıklamada, Bursa Jandarma Komutanlığımız ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığımızın takibi neticesinde Tefecilik, Yağma, Nitelikli Dolandırıcılık ve İnsan Ticareti suçlarını örgütlü olarak işleyen 35 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.” dedi.

Bursa İnegöl merkezli 4 ayrı ilde jandarma personelinin katıldığı operasyonda 35 şüphelinin tamamının gözaltına alındığını ifade eden Yerlikaya, şunları kaydetti.

“Yapılan aramalarda çok sayıda silah, çek, senet, 6 Milyar lira değerindeki gayri menkul ve 31 şirkete el konuldu. Operasyonları düzenleyen Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Şehir eşkiyalarının tepelerine bineceğiz. Onlara göz açtırmayacağız. Halkımızın huzurunu kaçıranların her an enselerindeyiz.”